20120119 top image a
urpotEM Group ja Ensto ovat päätukijoina toukokuussa 2014 lanseeratussa Urpot.fi –hankkeessa.
Urpot.fi on valtakunnallinen murrosikäisten vanhemmille suunnattu tukipalvelu, jonka Väestöliitto toteuttaa ja ylläpitää yhteistyöverkostoineen.
Tavoitteena on lisätä vanhempien, mutta välillisesti myös nuorten, hyvinvointia. Sivustoille on tarkoitus kerätä laaja-alaisesti tietoa, apua ja tukea.
Etsimme mukaan myös muita yrittäjiä ja yhteisöjä tukikumppaneiksemme, joten kerromme hankkeesta mielellämme lisää. Lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..">Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
 

 
Tuemme  Helsingin yliopiston valtiotieteelliseen tiedekuntaan perustettua Venäjän energiapolitiikan professuuria.
Perustetun professuurin keskeisenä lähtökohtana on yritystoimintaa tukevan alueellisen vaikuttavuuden ja aluekehittämisen näkökulma. Professuurin tarkoituksena on kehittää ja vahvistaa Venäjän energiapolitiikan tutkimusta Helsingin yliopistossa erityisesti Porvoon ja Itä-Uudenmaan alueen sekä elinkeinosektorin tarpeet huomioiden.
www.helsinki.fi/aleksanteri/

Olemme olleet mukana tukemassa myös Aalto-yliopiston säätiötä, jolla kehitetään suomalaista osaamista.

Ympäristön suojelu, on meille tärkeää ja olemmekin olleet mukana Puhdas Itämeri –hankkeessa jo useampana vuonna.

Väestöliiton ylläpitämää Poikien Puhelinta, joka perustettiin vuonna 2007, olemme tukeneet alusta alkaen. Koemme nuorison hyvinvoinnin erityisen tärkeänä.

Voit lähettää ehdotuksen yhteistyöstä pääpainopistealueitamme koskien.

Lomake >>>